Selecteer een pagina

Wij van bouwklusgarant hebben de nodige praktijk ervaring en mede door het interviewen van zowel consumenten, aannemers als ZZPers , hebben wij een veilig en passend alternatief ontwikkeld voor deze veelvuldig voorkomende problemen.

Wat kan Bouwklusgarant voor u betekenen

1 Wij bieden een online platvorm voor zowel de consument als de aannemer.
2 Op dit platvorm maken zowel de consument als aannemer afzonderlijk een eigen account aan.
3 De consument zoekt een aannemer die past bij zijn project. (dit kunnen meerdere aannemers zijn )
4 Na deze stap krijgt de consument een passende offerte. (deze is nog niet bindend)
5 Na bezoek van de aannemer volgt er een factuurvoorstel online met de desbetrefende werkzaamheden.
6 Na wederzijds accoord kan de betaling worden verricht op uw eigen account, dit bedrag wordt pas uitbetaald na stap 9.
7 Aannemer kan starten met het project.
8 Eventueel meerwerk kan ook worden toegevoegt in uw account ,en dient door beide partijen te worden afgevinkt ,waarna de aannemer accoort krijgt om deze uit te voeren.
9 Na tevredenheid kan de consument de klus afvinken als voltooide klus,waarna de betaling vanuit u account bij de aannemer wordt bijgeschreven.
10 De consument kan de aannemer een beoordelingscijfer geven tussen 1 en 10.

Praktijkvoorbeeld

De consument wil tijdens de werkzaamheden extra wandcontactdozen en een design-radiator inplaats van een standaard model.

  • het alternatief is :
    de aannemer gaat op de site naar zijn account en opent de catalogus van bv (Bouwmaat, Pontmeyer,Bouwcenter, Warmteservice, Toolstation) vanuit hier kan hij de gekozen materialen direct aan zijn factuurvoorstel toevoegen dit voorstel wordt direct zichtbaar in het account van de consument waarna deze er voor kan kiezen om hier mee akkoord te gaan, dit doet hij door het voorstel af te vinken, nadat hij dit heeft gedaan, kan de betaling plaatsvinden met bv ideal ,dit is wederom ook weer direct zichtbaar voor de aannemer.
  • conclusie :
    Aannemer weet dat het geld geparkeerd staat op site en dat dit direct wordt uitbetaald bij oplevering. Consument weet direct waar deze aan toe is en krijgt geen verassingen achteraf.